Zoek je een stageplaats bij een klein bedrijf in Eindhoven? Waar je kunt werken aan leuke projecten? De kans hebt om kennis op te doen maar ook jouw kennis te delen? Dan ben je bij WebVooruit aan het juiste adres.

Met de eigen ervaring van stage lopen kennen we de belangen van een fijne werkplek. Waar je jouw kennis kunt inzetten en waar je meer kennis kunt opdoen. Omdat WebVooruit een klein bedrijf is, kun je overal vanaf de zijlijn meekijken of zelfs het speelveld betreden.

Wat voor kandidaat zoeken wij?

Wij willen jou vooruit helpen door onze kennis te delen, maar vinden het ook fijn om jouw mening te horen of te horen hoe jij dingen zou oplossen. De kandidaat die wij zoeken beseft dat er in een klein bedrijf geen opties zijn om je te verstoppen. Programmeren is de kern van het werk bij WebVooruit.

Wat zou je kunnen doen?

Het aantal domeinen wat door de jaren heen is vergaard is erg groot. Als je stageloopt bij WebVooruit zou je er voor kunnen kiezen om een van deze domeinnamen om te zetten in een complete website. Waarbij je van B tot Z, de A van aanvragen domeinnaam is al gedaan, tot Zichtbaar zetten, kunt realiseren.

Ook liggen er meer technische projecten. Zoals het verder werken aan diverse koppelingen die in basis zijn gerealiseerd maar waar aan verder gewerkt kan worden.

Hoe kun je reageren?

Volg de richtlijnen van je opleiding en wij maken graag kennis met je!